معایب کولر گازی پرتابل

در این مقاله از سری مقالات سایت کولر گازی هایسنس به عمده مشکلات و معایب کولر گازی پرتابل پرداخته خواهد شد.

نیاز اولیه کولر گازی های پرتابل معمولا سه چیز است:

  • محلی برای نصب و یا جانمایی

  • پریز برق پر توانی که بتواند حداقل 115 آمپر برق را بدون افت انرژی تامین کند. البته اگر از نوع قدیمی تر باشند به 20 آمپر برق نیاز دارند

  • یک قسمت برای خروج و یا انتقال هوای گرم به بیرون مانند پنجره و یا سوراخ رو به بیرون از محیط خانه

عمده معایب کولر گازی پرتابل

در نتیجه شاید بتوان اولین مشکلات و معایب کولر های گازی پرتابل را همین موارد نام برد. نیاز به برق 15 20 آمپر ، نیاز به پنجره و یا سوراخ برای تهویه و خروج هوای گرم و مهم تر از همه جا گیر بودن و نیاز به فضایی برای تعبیه و یا جانمایی کولر گازی . در هنگام نصب و یا جانمایی کولر گازی پرتابل توجه به این سه نکته خیلی مهم است و اگر هر یک از این سه در یک محل وجود نداشته باشد عملا امکان جانمایی کولر گازی پرتابل در آن نقطه نخواهد بود

 بنابراین قبل از انتخاب کولر گازی پرتابل بهتر است

به مکان نصب آن توجه شود تا بعدا جا گیر و یا دست پا گیر هم نشود. هر چند این کولر ها را کولر های قابل حمل می دانند ولی متاسفانه برخی از این مدل ها آنقدر وزن دارد که به راحتی هم نتوان واژه قابل حمل را برای آنها انتخاب کرد. از این رو قبل از خرید کولر بهتر است حتی به این نکته هم توجه داشته باشید که واقعا وزن آن به شکلی باشد که قابل حمل باشد.

موضوع بعدی این است که کولر های گازی پرتابل عملا یک جعبه فلزی هستند که تمامی تشکیلات مورد نیاز خود را در یک واحد و یا ساختار دارند. یعنی کنداسور ، کمپرسور و اواپراتور و ... همه در این جعبه طراحی شده اند. از این رو صدای دستگاه یا کولر گازی پرتابل نسبت به سایر انواع کولر های گازی زیاد تر است.

یکی دیگر از مشکلات رایج که بسیاری از مشتریان کولر گازی پرتابل را ناراضی کرده این است که این کولر ها را عملا برای خنک کردن نا توان می دانند. حقیقت این است که قبلا هم در مقاله مزایای کولر گازی پرتابل گفتیم ، این نوع کولر برای محیط های کمتر از 30 متر مناسب است.

برای راهنمایی و مشاوره در خصوص انواع کولر گازی پرتابل به نمایندگی کولر گازی اسپلیت هایسنس مراجعه نمایید