کمپرسور کولرگازی قلب این وسیله ی تهویه ی مطبوع است و در صورتی که دچار نقص و آسیبی شود، باید هر چه سریع تر تعویض شود. برای این امر می بایست به تست کمپرسور بپردازید
بسیاری از وسایل سرمایشی، نیاز به بخشی به نام کمپرسور دارند که از اهمیت بالایی در راه انداختن وسیله ی مورد نظر دارد. در واقع می توان عنوان کرد که کمپرسور در هر نوع وسیله، یک بخش حیاتی است که در صورت نبودن آن نمی توان از وسایل مورد نظر استفاده نمود. در رابطه با وسایل تهویه ی مطبوع از جمله انواع مختلف کولر گازی نیز این موضوع کاملاً صدق می کند.
کمپرسور کولرگازی قلب تپنده ی این وسیله ی پرکاربرد است که در صورت خرابی می بایست آن را هر چه سریع تر تعویض نمود. در واقع تعمیر این وسیله در بسیاری از موارد غیر ممکن می باشد بنابراین می بایست در صورت بروز هر گونه مشکل برای تعویض آن با کارشناسان و تعمیرکاران با تجربه ارتباط برقرار نمایید.
در برخی شرایط می توان به تست کمپرسور کولرگازی اقدام نمود و معایب ایجاد شده در آن را به خوبی شناسایی کرد. در این بخش به چند مورد مهم خواهیم پرداخت. پریدن فیوز در زمان روشن کردن کولر گازی که این عامل می تواند مربوط به کمپرسور و نواقص ایجاد شده در آن باشد که باید آن را جدی گرفت.
عدم روشن شدن کمپرسور کولرگازی در زمانی که فن بیرون، بدون هیچ گونه مشکلی روشن می شود. عدم ایجاد سرمای کافی توسط کولر گازی (در صورتی که میزان گاز و محل نصب کولر گازی طبق استانداردها باشد).
در این بخش به سه دلیل مهم اشاره کردیم که در صورت مواجه شدن با آن ها می بایست به تست کمپرسور کولرگازی منزل یا محل کار خود اقدام نمایید.
پس از مواجه شدن با سه مشکل ایجاد شده در کولر گازی خود می بایست به تست آن اقدام کنید که در این بخش به بیان کلی این سه روش خواهیم پرداخت و در بخش های بعدی به صورت کامل تر آن ها را برای شما خوانندگان عزیز شرح خواهیم داد. اولین روش بررسی و تست سیم پیچ می باشد. در این روش سه مرحله برای تست کمپرسور کولرگازی وجود دارد که در بخش های بعدی به صورت مفصل تر به آن ها خواهیم پرداخت.
روش دوم تست صدا می باشد. این مرحله را نیز در ادامه بیشتر مورد واکاوی قرار خواهیم داد؛ اما روش سوم تست نحوه ی کارکرد و فشار کمپرسور کولرگازی می باشد. بنابراین با استفاده از این سه روش به راحتی می توانید مشکلات ایجاد شده در کولر گازی خود را مورد ارزیابی قرار دهید.
این روش دارای سه مرحله است که می بایست تمامی این سه مرحله را به خوبی مورد ارزیابی قرار دهید. در ادامه و بخش بعدی این سه مرحله را برای شما عزیزان بازگو خواهیم کرد.
مرحله ی اول: کسب اطمینان از عدم روغنی بودن سوکت های کمپرسور کولرگازی. البته توصیه می شود این مرحله را با باز نگه داشتن درب کمپرسور آغاز نمایید. برقراری ترمینال و سکوت، زمانی امکان پذیر است که سوکت های کمپرسور روغنی نباشند. اگر در این مرحله با مشکلی مواجه نشدید می توانید به سراغ مرحله ی بعدی بروید
مرحله دوم: بررسی صدای بوق با استفاده از اهم متر. در این مرحله می بایست اهم متر را بر روی قسمت بوق یا اهم قرار دهید. در صورتی که سیم پیچ سالم باشد با صدای بوق مواجه خواهید شد که این امر نشان دهنده ی کارکرد مناسب کولر گازی و کمپرسور آن می باشد. در صورتی که با هیچ گونه صدای بوقی مواجه نشدید می بایست اورلود کمپرسور را مورد ارزیابی قرار دهید.
مرحله سوم: بررسی عدم برقراری کانکتورهای کمپرسور با بدنه با استفاده از اهم متر. در این مرحله می بایست با اتصال اهم متر به بدنه و کانکتور از عدم برقراری اطمینان کسب کنید. به این صورت که با انجام این کار نباید هیچ گونه صدای بوقی شنیده شود. نکته ی مهم در این مرحله بررسی عدم وجود رنگ و کثیفی بر روی بدنه ی کمپرسور کولر گازی قبل از تست سیم پیچ می باشد